Links voor ouders
speciaal-onderwijs.startkabel.nl
Pagina met links m.b.t. het speciaal onderwijs.

Nieuws uit de Natuur
De website voor natuurliefhebbers.

Ministerie van OC&W
Voor informatie van de overheid op onderwijskundig gebied.

Kerndoelen
Wat moet een kind kennen / kunnen op de basisschool.
Informatie van het ministerie van OC&W.

Veilig Leren Lezen
De ouderpagina met informatie over wat uw kind al kan op leesgebied en tips en activiteiten om daar thuis bij aan te sluiten.

Bibliotheek
De kindersite van de Haagse bibliotheek

Hoofdluis
Informatie van de overheid over hoofdluis. Behandelingsadvies via Protocollen / Hoofdluis.

Opvoedadvies
Een steunpunt voor iedereen die vragen heeft over opvoeding en problemen met en bij kinderen tussen de 0 en 18 jaar. Dit steunpunt is niet alleen bedoeld voor ouders, maar voor iedereen die op wat voor manier dan ook, professioneel of privé, te maken heeft met kinderen.

Pestweb
Voor wie?
Wij zijn er voor kinderen, jongeren, ouders en leerkrachten die problemen ervaren op het gebied van pesten op school en/of in de woonomgeving.

Peuterplace
Een site voor ouders, leid(st)ers en leerkrachten van peuter en kleuter. Over peuterpuberteit, spraakontwikkeling, opvoeding, voorlezen, kinderliedjes (MP3), kleurplaten, beweging, spelletjes, knutselen, traktaties een forum en meer!!

Mijn kind online
Hoe begeleid je als ouder je kind op Internet? Hoe zorg je dat kinderen zorgeloos, veilig op het net kunnen vertoeven?

Kennisnet voor ouders
Welkom bij de oudersite. Hier vindt u informatie over schoolkeuze, veilig internetten, het contact met de school van uw kind en nog veel meer.

Haags Onderwijs Portaal
Het onderwijsportaal heeft een aantal belangrijke links voor u op een rij gezet.Hier vindt u informatie over: "Educatieve instellingen", "Zorg voor Leerlingen" en "Overgang vanuit het primair onderwijs". BOVO helpt u de juiste middelbare school voor uw kind te kiezen.

Ouders Online
Ouders Online is een onafhankelijke website voor aanstaande ouders en ouders van kinderen tot en met de puber-leeftijd. Bezoekers kunnen onderling informatie uitwisselen, vragen stellen aan deskundigen, en zo'n 20.000 pagina's aan onmisbare informatie raadplegen. De site bestaat sinds begin 1996 en wordt dagelijks door duizenden ouders in binnen- en buitenland bezocht.

 ">BOVO-Digitaal
BOVO-Digitaal BOVO-digitaal is een beveiligde website die een groot deel van de informatie- en leerlingoverdracht tussen de PO- en VO-scholen automatiseert. Zo kunnen PO- en VO-scholen gemakkelijk en snel basisschooladviezen, didactische leerlinggegevens en andere onderwijskundige informatie uitwisselen.